06-39326132

een hybride communicatiebureau

Iedere klant zijn eigen verhaal

Communicatie die klopt

Wat we doen bij Maalstroom? We bedenken concepten, maken campagnes en schrijven leesbare en rake teksten. We maken communicatie die van alle kanten klopt en het verhaal van jouw organisatie vertelt. Maar vooral ook opvalt, ervoor zorgt dat jouw organisatie of product opgemerkt wordt. Onze ambitie? Samen met de klant zijn verhaal goed vertellen én zorgen dat het doorverteld wordt. Als communicatiebureau willen we mensen met elkaar verbinden en voor stroomversnellingen zorgen. Steeds weer blijven verrassen, niet alleen door wat we doen maar ook door wie we zijn.

Een hybride communicatiebureau

Een hybride communicatiebureau. Zo zou je Bureau Maalstroom kunnen typeren. We kiezen ervoor niet vóór de opdrachtgever te werken maar juist samen mét de opdrachtgever. Dit doen we door heel goed te luisteren naar het verhaal van de klant. En te werken als een team waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt. We denken mee over letterlijk alle communicatiezaken van jouw organisatie. Je kunt eigenlijk stellen dat je er een werknemer bij krijgt voor de duur van het project. Maar ook om je na afloop van een communicatieproject gevraagd en ongevraagd advies te geven. We werken net als een regulier bureau maar kunnen ook freelance of interim voor jullie aan de slag. Een hybride communicatiebureau dus, flexibel en een kruising tussen interim en extern.

Wie we zijn

Mattie Boekema is als allrounder het aanspreekpunt van het bureau. We werken met een netwerk van grafische vormgevers, tekstschrijvers, conceptbedenkers en communicatiestrategen die we koppelen aan de wensen van de opdrachtgever. We voelen ons prima op ons gemak in verschillende bedrijfsculturen. We zijn gewend om snel te schakelen en te werken met deadlines. We zijn scherp wanneer het nodig is en flexibel als dat moet. Ook flexibel als het gaat om het inzetten van de juiste professionals bij een project. Qua denktrant, ervaring, creativiteit en niet minder belangrijk: budget. Want ook daarin denken we graag mee.

Communicatie die als een puzzel in elkaar past

Communicatiebureau - communicatie die van alle klanten kloptInvesteren in communicatie. Dat gaat verder dan investeren in een nieuw logo, een brochure of een website. Het gaat over wat je als organisatie zegt, wat je doet, wat je bent en wat je vindt. Dat moet van alle kanten kloppen om geloofwaardig en betekenisvol te communiceren. Te anticiperen op signalen. Al die facetten moeten perfect met elkaar in balans zijn, als een puzzel in elkaar passen. Want je kunt wel zéggen dat je de beste bent, maar dit helemaal niet zijn. Of vínden dat je je op grote klanten moet richten maar dit in werkelijkheid niet kunnen. Geloofwaardig zijn, dat is waar het bij communicatie om draait. Wat is het DNA van jouw organisatie? Wie zijn jullie? Wat willen jullie zijn, waar gaan jullie naar toe? En hoe maak je de vertaalslag van je doelstellingen naar opmerkelijke on- en offline communicatie? Bureau Maalstroom helpt bij het uitwerken van jullie communicatiestrategie, communicatieplan en creatief concept.