06-39326132

IepenAIR Bios

Iepen Up


IepenAIR Bios

IepenUP gaat over vrijheid, democratie en diversiteit. Bureau Maalstroom werkte met veel plezier mee aan een bijzonder project in de buitenlucht: IepenAIR bios.

Een LF2018 project waar we maar wat graag ons steentje aan wilden bijdragen: IepenUP! Maalstroom werd gevraagd om de communicatie en PR te verzorgen voor twee mooie programmaonderdelen: de IepenAIR bios.

IepenAIR Bios
IepenUP organiseerde in de zomer van 2018 samen met Slieker en het Noordelijk Film Festival vier gratis filmavonden in de Leeuwarder buitenlucht. Met maatschappijkritische films en een gevarieerd randprogramma werd de toeschouwer aan het denken gezet: hoe willen we samenleven in een veranderende wereld?

Wat deden we?
In samenwerking met vormgever Sieto Noordhoorn verzorgden wij de opmaak en verspreiding van posters, flyers en advertenties. Daarnaast schreven we teksten in alle soorten en maten: van webtekst tot persbericht en van filmomschrijving tot een reeks aansprekende social media berichten. De online berichten werden gedoseerd gepubliceerd door een overzichtelijke contentplanning.