06-39326132

communicatieadvies

Stevig onderbouwd advies voor je organisatie

Concept

Projecten

Tekst


Een frisse blik op zijn tijd: freelance of projectbasis

Freelance communicatieadviseur Leeuwarden FrieslandBureau Maalstroom staat bekend om zijn hands-on benadering. Ook als het gaat om communicatieadvies. Soms kan het fijn zijn dat er iemand meekijkt in je organisatie, en vooral meedenkt. Door de waan van de dag heb je soms niet meer scherp voor ogen of je alles nog wel op orde hebt. Waar besteed je veel tijd aan? Heeft dat het gewenste effect en past het nog bij de strategische doelstellingen van je organisatie?
De ontwikkelingen in on- en offline communicatie gaan sneller dan ooit. Welke middelen zijn voor jouw organisatie interessant om in te zetten? En op welke manier kun je dat het beste doen? Werken jullie wel kostenefficiënt? Het inschakelen van een freelance communicatieadviseur kan dan een cadeautje voor uw organisatie zijn!

Een onderbouwd communicatieadvies

Bureau Maalstroom kan met al deze vragen helpen met een goed onderbouwd communicatieadvies. Een communicatieadvies waar een uitgebreid communicatieonderzoek aan vooraf gaat. We gaan in gesprek met medewerkers, verdiepen ons in de strategie en de markt waarin je je begeeft. Alle aspecten van de communicatie nemen we samen met jou onder de loep. De strategie,  je off- en online activiteiten en de kwaliteit van je communicatiemiddelen.

Strategische sessie door freelance communicatieadviseur

Als het nodig stellen is maken we samen een merkmodel waarin je in een oogopslag het DNA van je organisatie zichtbaar hebt. Zodat knelpunten zichtbaar worden. Wat vind je als organisatie, en wat zeg je? Wat ben je en wat doe je? Zijn alle signalen die je zendt met elkaar in balans? Is je communicatie geloofwaardig? Hoe zit het me jullie imago en jullie gewenste imago? Dit zijn belangrijke dingen. Want pas wanneer iemand gelooft wat je zegt heeft het zin om te investeren in je communicatie.

Een advies en dan?

Om te zorgen dat je verder kunt met ons advies leveren we een communicatieplanning om mee aan de slag te gaan. Want een adviesrapport dat in de kast blijft liggen daar zit niemand op te wachten. Wij leveren een goed onderbouwd advies met praktische actiepunten. Als je wilt kunnen je op weg helpen met veel zaken die in het advies staan want een freelance communicatieadviseur doet meer dan alleen advies geven: we pakken ook graag zelf dingen op.