06-39326132

Grafische vormgeving

je verhaal in beeld

Concept

Projecten

Tekst


Vormgeving: logootje, kleurtje, klaar?

Je verhaal verbeelden. Goed nadenken over het ontwerp. Vertellen met beeld. Dat is wat onze vormgever doet. Door gebruik van de juiste typografie, kleuren en beeldmateriaal iets ontwerpen dat mensen raakt. Een ontwerp dat opvalt en de boodschap overbrengt. Jou helpt het verhaal van jouw organisatie over te vertellen.

Wij ontwerpen je logo en huisstijl. Van een eenvoudige huisstijl tot een complete corporate identity, inclusief restyling van het wagenpark en bebording. Maar ook folders, flyers en brochures.
Of de vormgeving van een campagne of nieuw concept. Van conceptmatige schetsen tot het definitieve ontwerp en de dtp-fase. Voor al deze vragen kun je bij Maalstroom terecht.

Verpakkingsdesign dat opvalt

Verpakkingsdesign Bureau Maalstroom LeeuwardenDesign van een hele andere orde. Met beeld, kleur, tekst en typografie een onweerstaanbare verpakking maken. Een packaging design waar je hebberig van wordt en opvalt in het schap.

En dan gaat het niet alleen om uitstraling maar net zo goed om functionaliteit. Kennis hebben van retail, food en regelgeving. Hoe het product in de schappen komt te staan. Wat de concurrentie doet. En welke trends van belang zijn.

Van concept tot verpakking die de schappen in kan, een intensief traject tussen opdrachtgever en bureau. Een traject waarbij veel expertise om de hoek komt kijken. Bureau Maalstroom heeft expertise in brandmarketing, concept en verpakkingsdesign. We helpen je graag met het vormgeven van jouw product en POS materialen.